Ultivista-konserni

Home / Ultivista-konserni


Ultivista-konserni

Ultivista-konsernin yritykset Ultivista Oy, Pohjois-Karjalan Arvopaperi Oy ja Westpro cc Oy ovat kiinteistöjen omistamiseen, kehittämiseen ja rakentamiseen keskittyviä toimijoita. Tavoitteenamme on olla kilpailukykyinen, luotettava ja ympäristöarvot huomioiva kumppani kiinteistökehitystyössä.

Kiinteistösijoituksissa olemme kasvaneet voimakkaimmin omistajina ja kehittäjinä kauppakeskuskiinteistöissä, hotelli- ja ravintolakiinteistöissä sekä hyötyajoneuvojen myynti- ja korjaamokiinteistöissä. Tilojen käyttäjät ovat löytäneet kauttamme ratkaisuja, jotka ovat tuottaneet harjoitettavaan liiketoimintaan myös lisäarvoa.

Olemme jatkossakin kiinnostuneita toimimaan yhteistyössä ketjutoimintaa tuottavien yritysten kanssa tuottamalla ja tarjoamalla liiketoiminnalle sopivat toimitilat eri paikkakunnilla.

Ultivista Oy ja Pohjois-Karjalan Arvopaperi Oy

Ultivista Oy ja Pohjois-Karjalan Arvopaperi Oy ovat yksityisiä ja riippumattomia kiinteistösijoitusyhtiöitä, jotka toimivat valtakunnallisesti pienellä, yhteisellä ja tehokkaalla organisaatiolla. Innovatiivisilla ja asiakaslähtöisillä ratkaisuilla ja laadukkaalla kiinteistöjen ylläpidolla ne luovat aktiivisesti alan parhaita käytäntöjä ja toimivat vastuullisesti ympäristön kehittäjänä.

Yhtiöt palvelevat asiakkaitaan rakennuttamalla ja vuokraamalla toimisto-, liike-, ja tuotantotiloja koko maassa. Ultivista-konsernin vuokrattavana olevien tilojen kokonaispinta-ala on noin 165.000 m2, ja se koostuu erilaisista toimisto-, liike-, hotelli-, varasto- ja logistiikkatiloista sekä hyötyajoneuvojen huolto- ja myyntitiloista. Ultivista Oy:n ja Pohjois-Karjalan Arvopaperi Oy:n kiinteistösalkun arvo on noin 180 milj. euroa.

Kiinteistökehitys

Palvelemme asiakkaitamme kiinteistökehityshankkeissa aina kaavoituksesta hankkeen toteuttamiseen saakka.

Westpro cc Oy

Westpro cc Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1999. Yhtiö on alusta saakka keskittänyt erityisosaamisen tavanomaisesta poikkeaviin, laadukkaisiin ja yksilöllisiin asuin- ja liikerakennuksiin.

Westpron tuotannossa yhdistyvät esteettinen ja toimiva arkkitehtuuri, oikein valitut materiaalit, toimiva talotekniikka ja laadukas toteutus. Laadukkaalla työn jäljellä on suuri merkitys asunnon arvon säilymisessä. Arjen ja kiireen keskellä koti on ihmisen turvasatama, jonka eteen Westprolla tehdään kovasti töitä.

Pääasiassa Helsingissä ja Espoossa toimivan yrityksen palveluksessa on n. 30 ammattilaista, ja vuoden 2015 liikevaihto oli noin 46 miljoonaa euroa.

http://www.westpro.fi