KIINTEISTÖKEHITYS

 

KIINTEISTÖKEHITYS

Palvelemme asiakkaitamme kiinteistökehityshankkeissa aina kaavoituksesta hankkeen toteuttamiseen saakka. Innovatiivisilla ja asiakaslähtöisillä ratkaisuilla ja laadukkaalla kiinteistöjen ylläpidolla luomme aktiivisesti alan parhaita käytäntöjä ja toimimme vastuullisesti ympäristön kehittäjänä. Tavoitteenamme on olla kilpailukykyinen, luotettava ja ympäristöarvot huomioiva kumppani kiinteistökehitystyössä.

MAANHANKINTA

Kohdistamme maanhankintamme aina huolella ja varaamme riittävän ajan suunnittelulle, jotta kohteiden arkkitehtuuri ja toimivuus vastaavat ympäristön arvoihin. Hyvin suunniteltu rakennus nivoutuu kauniisti ympäristöönsä ja tila toimii yhdessä ilmansuuntien ja valon kanssa.

Investoimme parhaille paikoille ja etsimme jatkuvasti uusia upeita paikkoja kohteillemme.

OTA YHTEYTTÄ

LAADUKASTA UUDISRAKENTAMISTA

WESTPRO CC OY

Westpro on rakentamisen vahva ammattilainen, jonka erityisosaamista ovat laadukkaat ja yksilölliset asuinrakennukset. Kohteissa painottuvat asukaslähtöiset pohjaratkaisut, nimekkäät arkkitehdit sekä panostus design‐suunnitteluun ja nykyaikaisiin teknisiin ratkaisuihin.

WESTPRO.FI >>

 

RAKENTEILLA OLEVAT UUDISKOHTEET

PORTUS

VERKKOSAARENRANTA, HELSINKI

Portus on Helsingin Verkkosaarenrantaan, osin meren päälle, rakennettava arkkitehtoninen mestariteos. Oma satama, henkeäsalpaava merinäköala, rantasauna ja moderni, tulevaisuuteen katsova arkkitehtuuri keskellä pääkaupunkia tekevät Portuksesta ainutlaatuisen kohteen myös kansainvälisellä mittapuulla.

LISÄTIEDOT WESTPRO.FI >>

ORIGO

HAUKILAHTI, ESPOO

Arkkitehti SAFA Hannu Jaakkolan suunnittelema moderni ja tyylikäs kerrostalo Espoon Haukilahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

LISÄTIEDOT WESTPRO.FI >>

NAVI_KAPELLI

KOUKKUNIEMENRANTA, ESPOO

Arkkitehti Kirsi Korhosen suunnittelema Navi_kortteli on valmistumassa Koukkuniemenrantaan. Helmikuussa 2019 valmistuvassa Kapellista löytyy koteja aina 39m² city-yksiöistä ylimmän kerroksen suureen kolmioon, jossa tilaa on ruhtinaalliset 148,5m².

LISÄTIEDOT WESTPRO.FI >>