Kauppakeskus Iso Myy

Pohjois-Karjalan Arvopaperi Oy:n tytäryhtiö Kiinteistökehitys Laakkonen Oy aloitti maaliskuussa 2005 kokonaisen keskustakorttelin toteutuksen. Iso Myy–nimiseen hankkeeseen tuli liike-, asuin- ja sairaalatoimintoja. Hanke oli Joensuussa historiallisesti merkittävä kaupunkikuvallinen projekti. Ison Myyn mitat ovat isoja – laajuus 44 000 brm2 ja tilavuus 160 000 m3. Valmisbetoniakin kului 14.000 m3 verran. Hanke valmistui kolmessa vaiheessa, joista ensimmäinen avattiin syksyllä 2006. Kauppakeskus oli kokonaisuudessaan valmis syksyllä 2007.
Rakentaminen oli vaativa toimenpide paalutuksista monimutkaisiin kiinteistöjen välisiin rasitesopimuksiin saakka.

Kortteli 29 ulottuu torin laidalta Siltakadulta Niskakadulle, jonka varrella sijaitsevaan naapurikauppakeskukseen Iso Myy liittyy toisen kerroksen katetun kävelysillan kautta. Toisessa suunnassa Isoa Myytä rajaavat Kauppakatu ja Torikatu. Kauppakatu on Joensuun keskeinen kävelykatu. Iso Myy on rakennuttanut lämmitetyt jalkakäytävät kauttaaltaan ympärilleen.

Kauppakeskusosassa on yli 80 liikettä kauppoineen ja kahviloineen. Tunnustusta saaneen ostoskorttelin katon alle tullaan shoppailemaan, tapaamaan ystäviä sekä viettämään aikaa Iso Myyn monissa kahviloissa sekä ravintoloissa. Ison Myyn tiloista on tullut Joensuun kaupunkiasioinnin keskipiste. Kansainvälisistä kauppaketjuista paikallisiin erikoisuuksiin vaihteleva liikevalikoima pitää sisällään niin muotia, hyvinvointia, lahjatarvikkeita, kuin vapaa-aikaan sekä kotiin liittyviä tuotteita ja palveluja.

KOHTEEN TIEDOT

Tilatyyppi: Kauppakeskus
Pinta‐ala: 17306 m²
Osoite: Kauppakeskus Iso Myy, 80100 Joensuu

OTA YHTEYTTÄ

Yhteyshenkilö: Anne Valjus
Puh: +358  50 340 6120
Email: anne.valjus(a)isomyy.fi